Υπηρεσίες απολύμανσης

 
 
cockroach-minimal.png
 

Απεντόμωση Κατσαρίδων

Η διαδικασία της απεντόμωσης πραγματοποιείται με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χρησιμοποιώντας μόνο σκευάσματα εγκεκριμένα από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων. Η απεντόμωση πραγματοποιείται με την χρήση ψεκαστήρων χαμηλής πίεσης και σκευασμάτων με την μορφή gel για περιοχές που χρήζουν προσοχής.

 
rat-minimal.png
 

Μυοκτονίες

Για την καταπολέμηση των τρωκτικών είναι επιβεβλημένη αρχικά, η λεπτομερής καταγραφή του προβλήματος. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ετοιμόχρηστα ελκυστικά δολώματα με τη μορφή πάστας ή με την μορφή κύβων. Τα δολώματα τοποθετούνται με ασφαλή τρόπο σε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς με κλειδί, των οποίων τον έλεγχο και την καταγραφή κατανάλωσης αναλαμβάνει η εταιρία μας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο έλεγχος των τρωκτικών.

 
 
mosquito-minimal.png
 

Καταπολέμηση Κουνουπιών

Για τον έλεγχο του πληθυσμού των κουνουπιών πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η απουσία νερών που λιμνάζουν κοντά στις επίμαχες περιοχές. Για την καταπολέμηση τους γίνεται εξωτερικός καθολικός ψεκασμός σε οικίες και κήπους με την χρήση ηλεκτρικών εκνεφωτήρων (foger).

 
flea-minimal.png
 

Καταπολέμηση Ψύλλων

Η παρουσία ψύλλων σε κατοικημένες περιοχές είναι αναμφισβήτητα από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες. Για την καταπολέμηση τους γίνεται χρήση ειδικών σκευασμάτων άμεσης δράσης (knock-down) αλλά και με την χρήση σκευασμάτων με ρυθμιστή ανάπτυξης, τα οποία εμποδίζουν την δημιουργία νέων ψύλλων.

 
 
worm-minimal.png
 

Καταπολέμηση ξυλοφάγων εντόμων(Σαράκι κλπ.)

Η επιτυχημένη καταπολέμηση ξυλοφάγων εντόμων γίνεται με την διαδικασία του υποκαπνισμού. Για την διεργασία αυτή χρησιμοποιείται το αέριο φωσφίνη (PH3) αφού ληφθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και γίνει σήμανση του χώρου. Μετά το πέρας της εφαρμογής και αφού αεριστεί πλήρως ο χώρος, γίνεται έλεγχος από τον υπεύθυνο επιστήμονα και ο χώρος δίνεται προς χρήση.

 
 
angry-snek.png
 

Απώθηση φιδιών, σαυρών κλπ

Στην Κεφαλονιά η ύπαρξη δηλητηριωδών φιδιών είναι σπάνια. Εντούτοις η εμφάνιση φιδιού σε κατοικημένο χώρο δημιουργεί πανικό. Γίνεται χρήση σκευασμάτων απώθησης περιμετρικά των επίμαχων περιοχών, με τη μορφή υγρού ή στερεάς μορφής, αφήνοντας όμως έξοδο διαφυγής για τα ερπετά.

Πέραν των ανωτέρω γίνεται επίσης  καταπολέμηση μυγών, καταπολέμηση κοριών, καταπολέμηση σφηκών, καταπολέμηση μηρμυγκιών κλπ.